Warehousing / Logistieke diensten

U bent bij Soetens Warehousing & Logistics aan het juiste adres voor structurele of tijdelijke opslag en distributie van ongevaarlijke handelsgoederen. Wij hebben 7500 m2 warehousing. Om uw goederen op te slaan maken wij gebruik van verschillende opslagsystemen. Daarnaast bieden wij ook overdekte en niet overdekte opslag aan.

Soetens Warehousing & Logistics slaat uw goederen vakkundig en professioneel op. Door onze jarenlange ervaring hebben wij kennis van zaken en zijn uw goederen bij ons in goede handen. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel, wij luisteren naar uw specifieke wensen.

Logistieke diensten

Naast het vakkundig opslaan van uw goederen kunt u bij ons ook terecht voor het beheer van uw voorraad en orderpicking. Hiervoor gebruiken wij een warehouse management systeem. Via dit systeem kunnen wij SSCC-labels printen en DesADV berichten versturen naar onze klanten. Hierdoor kan onze klant, op voorhand, al palletplaatsen reserveren met de juiste informatie over de goederen. Hierdoor gaat het verkoopproces van de goederen sneller doordat de goederen sneller in het magazijn worden geboekt. Deze labels zijn noodzakelijk om bij bepaalde bedrijven te kunnen leveren.